EN
kaikki kategoriat

Sähköasemaprojekti

Etusivu>Insinööriurakoitsija>Sähköasemaprojekti

Sähköasemaprojekti

Sähköasemaprojekti


Toteutamme muuntajan sähköaseman EPC-suunnitteluprojektin, toimitamme muuntajia, kytkinlaitteita, tyhjiöpiiriä, iskunkestäviä laitteita jne. Teemme myös laitteiden asennukset, virheenkorjaukset ja teknisen koulutuksen käyttäjille.
Voimme suunnitella ja rakentaa kytkinaseman, sarjan korvausaseman, siirtolinjan; tarjota ulkokäyttöön tarkoitettujen katkaisijoiden ja kytkinlaitteiden asennus- ja virheenkorjauspalveluita.   

Lähetä kysely
Hakemus
Keskitetyt tuulipuistot
Osittain hajautetut tuulipuistot
Asuinalue
Kaupunkien julkinen muutos
Vilkas keskusta
Autojen valmistus
Rauta- ja teräsmetallurgia
Rakentaminen ja kiinteistö
Rakennusvirtalähde jne
Tyypillinen projekti
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  110 kV:n sähköaseman EPC-sopimusprojekti Jinchi Energy and Material Co., Ltd:lle.

  Tämän projektin kapasiteetti on 1×40 MVA +1×31.5 MVA. HNAC tarjoaa hankkeelle suunnittelu-, laitevalmistus-, asennus- ja käyttöönottopalvelut sekä toteuttaa projektin kertaluonteisen voimansiirron 6 kuukauden sisällä.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  90 kV/10 kV SOMETA, Senegal

  SOMETAn 90kV/10kV sähköasema sijaitsee Dakarissa, Senegalin pääkaupungissa. Sähköasemalla on suoritettava kaksi 90kV tulolinjaa, 6 lähtevää linjaa 10kV:lle sekä 8 MVA:n päämuuntajalaitteiston asennus ja käyttöönotto.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Yleinen tekninen päivitys ja muunnos 110 kV sähköasemaprojekti

  Tämä projekti on 110 kV sähköaseman rakennusprojekti Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd.:n yleistä parannusta ja muuntamista varten, sinkin sulatusjätteen vaaratonta käsittelyä ja arvometallien kokonaisvaltaista talteenottoa. HNAC huolehtii koko aseman primääri- ja toissijaisesta suunnittelusta, suojauksesta, mittauksesta ja ohjauksesta, järjestelmätoimituksista ja tuotteiden asennuksesta ja käyttöönotosta, projekti otettiin onnistuneesti käyttöön, kun koko aseman muutos ja rakentaminen saatiin päätökseen 3 kuukaudessa.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Weng'an Longma fosforiteollisuuden 110 kV sähköasemaprojekti

  Tämä projekti on 110 kV sähköaseman rakennusprojekti Longma Phosphorus Industry Co., Ltd:n keltaisen fosforijäännöskaasun kokonaiskäyttöön. HNAC suunnittelee, toimittaa, asentaa ja ottaa käyttöön juuri lisätyn intervallitietokonevalvontajärjestelmän sekä suojan mittauksen ja ohjauksen. järjestelmä tällä sivustolla. Projekti otettiin onnistuneesti käyttöön ja toimitettiin sähkön kolmen kuukauden remontin ja rakentamisen jälkeen.

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat