EN
kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu>Uutta

HNAC osallistui 12. kansainväliseen infrastruktuuri- ja rakennusalan huippukokoukseen

Aika: 2021-07-24 Osumat: 198

22.–23. heinäkuuta pidettiin Macaossa "12. kansainvälinen infrastruktuuri-investointi- ja rakennushuippukokousfoorumi", jota tukivat Kiinan kansainvälinen urakoitsijaliitto ja Macao Trade and Investment Promotion Agency. HNAC Internationalin pääjohtaja Zhang Jicheng, varatoimitusjohtaja Li Na, apulaisjohtaja Chu Aoqi ja markkinointijohtaja Qiu Jing osallistuivat kokoukseen.

图片 1

He Yicheng, Macaon erityishallintoalueen pääjohtaja, Fu Ziying, Macaon keskuskomitean yhteystoimiston johtaja, Yao Jian, apulaisjohtaja, Ren Hongbin, kauppaministerin avustaja, Liu Xianfa, Macaon erityiskomissaari Macaon ulkoministeriön komissaarin toimisto, Macaon erityishallintoalueen lakiasäätävän neuvoston puheenjohtaja Gao Kaixian ja Kiinan 42 maan diplomaattilähettiläät sekä kansainvälisten rahoituslaitosten päälliköt johtivat avajaisseremoniaa. foorumilta. Tämä foorumi on alan vaikutusvaltaisin tapahtuma nykyisten kansainvälisten infrastruktuuri-investointien ja -rakentamisen alalla. Foorumi pidettiin teemana "Käsien yhdistäminen kansainvälisen infrastruktuuriyhteistyön uuden kehityksen edistämiseksi" ja se järjestettiin online- ja offline-menetelmien yhdistelmänä, houkuttelee osallistujia 71 maasta ja alueelta. Yli 1,300 500 ihmistä yli XNUMX yksiköstä alueella keskusteli muun muassa uusista mahdollisuuksista teollisuuden kehittämiseen epidemian jälkeisellä aikakaudella, vihreällä kehityksellä ja rahoitusinnovaatioilla.

He Yicheng totesi avajaisissa pitämässään puheessa, että kansainvälisestä infrastruktuurifoorumista on kehittynyt tärkeä foorumi "Vyöhykkeen ja tien" rakentamisen edistämiselle ja Kiinan ja portugalinkielisten maiden välisen infrastruktuurin yhteistyön syventämiselle. China Unicom ja säännöt ja standardit "Soft Unicom" vaikuttivat vahvuuksiinsa.

图片 2

He Yicheng, Macaon erityishallintoalueen pääjohtaja, pitää puheen

Uuden kruunukeuhkokuumeepidemian vaikutusten edessä Ren Hongbin kannatti maiden edistämistä alueellisten infrastruktuurien yhteenliittämisestä, täydentävien etujen saavuttamisesta, yhteisen rakentamisen neuvottelemisesta ja tulosten jakamisesta. innovoida investointi- ja rahoitusmalleja, laajentaa infrastruktuurin rahoituskanavia; edistää vihreää kehitystä ja innovoida uuden infrastruktuurin rakentamisen johtamiseksi

图片 3

Apulaiskauppaministeri Ren Hongbin piti puheen

Kokouksessa Kiinan ulkomaisten urakoitsijoiden kauppakamarin puheenjohtaja Fang Qiuchen johti kansallisen "Belt and Road" -infrastruktuurikehitysindeksin (2021) ja "Belt and Road" -kansallisen infrastruktuurikehitysindeksiraportin (2021) julkistamista. ), teollisuuden tarttua Kansainvälisten infrastruktuurimarkkinoiden trendit ja mahdollisuudet epidemian jälkeisellä aikakaudella tarjoavat arvokasta referenssiä ja henkistä tukea.

图片 4

Fang Qiuchen, Kiinan kansainvälisen urakoitsijoiden liiton puheenjohtaja, johti foorumia

Jakson aikana HNAC:n edustajat ja vieraat kävivät syvällistä viestintää ja vaihtoa riskeistä ja haasteista, joita "Belt and Road" -maiden infrastruktuurin kehittäminen kohtaa uuden tilanteen vallitessa, ja keskustelivat yhdessä energia-, ympäristö- ja ympäristövaikutusten soveltamisesta. suojelu, vesiensuojelu ja teollinen informatointi tulevaisuudessa. Yhdistä alan voimat yhteistyön vahvistamiseksi ja yhteistyöhaluisten hankkeiden toteuttamisen edistämiseksi. Samalla he jakoivat kokemuksiaan Kiinan Kenian, Senegalin, Angolan, Perun, Zimbabwen ja muiden maiden lähettiläiden kanssa muun muassa energiarakentamisesta, käytön ja kunnossapidon hallinnasta ja ohjauksesta sekä maaseudun vesiturvallisuudesta. Korkean teknologian yrityksenä, jonka ytimenä on monienerginen IoT-teknologia, HNAC on tehokkaassa vuorovaikutuksessa hallituksen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa teknologian, tuotteiden ja palveluiden suhteen sekä etsii uusia polkuja ja uusia toimenpiteitä kansainväliselle yhteistyölle edistääkseen yhdessä. Kansainvälinen infrastruktuuriyhteistyö voi edistää laadukasta ja kestävää kehitystä.

图片 5

Ryhmäkuva HNAC:n osallistujista

Edellinen: Keski-Afrikan tasavallan presidentti osallistuu Boali 2:n vesivoimalan valmistumisseremoniaan

Seuraava : HNAC:n älykäs käyttö- ja huoltoliiketoiminnan kasvuhuomautuksia: Beijiaon kaupungin pumppuaseman sähkö-, viritys- ja tasavirtajärjestelmän huoltoprojekti

Kuumat kategoriat