EN
kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu>Uutta

HNAC auttoi Huiyangin piirin maatalous- ja vesitoimiston viemäripumppuasemaa Käyttö- ja huoltotaitojen koulutuskurssi pidettiin onnistuneesti

Aika: 2021-04-27 Osumat: 296

Huiyangin piirin tyhjennyspumppuaseman käyttö- ja johtohenkilöstön liiketoimintakyvyn ja toimintataitojen parantamiseksi entisestään ja sopeutuakseen vesiensuojelun kehittämisen tarpeisiin uudessa tilanteessa. Tällä hetkellä Huiyangin alueen maatalous-, maaseutu- ja vesihuoltotoimisto Huizhoun kaupungin Guangdongin maakunnassa (jäljempänä "maatalous- ja vesitoimisto") pidettiin Yongliangissa viemäripumppuaseman käyttöä ja kunnossapitoa käsittelevä koulutus. Diwein hallintotoimisto Huiyangin alueella.
Koulutuskurssin avajaisia ​​johti Liu Yaorong, Huiyangin piirin, Huizhoun kaupungin Guangdongin maakunnassa, maatalous- ja vesiviraston apulaisjohtaja. Maatalous- ja vesitoimistosta, Liangjingin kaupungin kansanhallituksesta, Pingtanin kaupungin kansanhallituksesta, Pingtan Diwein hallintotoimistosta, Danshui-joen Danao-joesta ja yhteensä 32 liiketoiminnasta vastaavat henkilöt suunnittelutoimistosta ja Yongliang Diwein hallintotoimistosta osallistuivat. koulutusta.

图片 1


Lue lisää:


Huiyang District Agriculture and Water Bureaun vesihuoltoprojektin hallintayksikössä on yhteensä 12 viemäriasemaa, Danshui River Danao River Management Office, Yongliangin padon hallintotoimisto ja Pingtanin padon hallintotoimisto. Huazi Technology on tammikuusta 2021 lähtien tarjonnut 12 viemäriasemalle Huiyangin alueella laitteiden tarkastuksia, säännöllistä huoltoa ja säännöllistä huoltoa, mukaan lukien vesipumput, moottorit, korkea- ja pienjännitelaitteet, tietokonevalvonta ja suojaus, tasavirtajärjestelmät, portit ja nostimet. Huolto- ja ennaltaehkäisevät testit sekä palveluiden tarjoaminen, kuten tulvakauden päivystys, hätäpelastus ja tekninen koulutus.

图片 2

图片 3

Edellinen: 181 miljoonaa! HNAC voitti tarjouskilpailun sähkömekaanisten laitteiden toimittamisesta ja asennuksesta Kandajin vesivoimalaan Nigerissä

Seuraava : [Retrograde, purjehtii] HNAC Nauru Smart Grid Project alkoi sujuvasti

Kuumat kategoriat