EN
kaikki kategoriat

Ympäristönsuojelu- ja vedenkäsittelyprojekti

Etusivu>Insinööriurakoitsija>Ympäristönsuojelu- ja vedenkäsittelyprojekti

Ympäristönsuojelu- ja vedenkäsittelyprojekti

Ympäristönsuojelu- ja vedenkäsittelyprojekti


HNAC pystyy tarjoamaan koko suunnitteluurakointipalvelun, mukaan lukien suunnittelun, hankinnan ja rakentamisen, tarjoamme myös rahoituksen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Olemme osallistuneet moniin jätevedenkäsittelyn EPC-projekteihin, mukaan lukien yhdyskuntajätevesien käsittelyyn, kaatopaikkojen suotoveden käsittelyyn, jäteveden talteenottokäsittelyyn, teollisuusveden käsittelyyn jne. Voimme myös suunnitella ja rakentaa kunnallisen vesihuoltoprojektin, vesijohtoprojektin, kaupunkivesihankkeen, maaseudun juomaveden turvallisuusprojektin jne.

Lähetä kysely
Hakemus
Kaupunkien vesihuolto
Maaseudun juomavesi
Kaupunkien ja maaseudun vesihuollon integrointi
Tehostepumppuasema, toissijainen vesihuolto
Kunnallinen jäteveden käsittely
Kylän kotitalousjätevedenkäsittely
Jäteveden käsittely paperiteollisuudessa
Syvällinen hoito lääketeollisuudessa
Jätevesien käsittely rauta- ja terästeollisuudessa
Petrokemian jätevesien käsittely
Kattava jätevesi teollisuuspuistossa jne
Tyypillinen projekti
 • pr01
  Kunnallinen vesihuolto-Nanjing Beihekoun vesilaitos

  Beihekou Water Plant on ensimmäinen kokonaan kiinalaisten suunnittelema ja rakentama kotimainen vesilaitos ja suurin Nanjingissa ja yksi Kiinan suurimmista vesilaitoksista. Vesihuolto on 1.2 miljoonaa tonnia päivässä, joten se toimittaa yli puolet Nanjingin kaupunkialueen vedestä. Se ottaa käyttöön flokkulaatio- ja sedimentaatiomenetelmän + suodatuksen ja desinfioinnin pääprosessina sekä automaattisen ohjausjärjestelmän koko laitoksen valvontaan.

 • pr02
  Kunnallinen jätevedenkäsittely-Changsha Kaifun alueen jätevesilaitos

  Projektin kapasiteetti nostettiin 300,000 1 tonniin/vrk ja jätevesien laatu saavutti tason 3 standardin parantamisen jälkeen. Se ottaa käyttöön MSBR+BAF:n pääprosessissa ja DCS:n XNUMXD-valvonnan toteuttamiseksi.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Teollisuuden jätevedenkäsittely-Lihuayi-ryhmän suolanpoistovesijärjestelmä

  Hanke, jonka kapasiteetti on noin 4000 m³/h ja jonka pääprosessi on MMF+UF+DRO+EDI, on tällä hetkellä yksi suurimmista koko kalvomenetelmää käyttävistä projekteista Kiinassa ja ensimmäinen hanke, jossa Keltaisen joen vesi otettiin veden lähteeksi. Full Membrane Method -menetelmästä suolattoman veden tuottamiseksi kattilan syöttövedeksi.

 • 湘醴盐化 副本
  Teollinen puhtaan veden käsittely - Xianglin suola- ja suolanvalmistusjärjestelmän kunnostusprojekti Hunanissa

  Projektiin on asennettu 1 sarja 15 MW:n höyryturbiinigeneraattorisarjaa ja se on suunniteltu 2x40 t/h suolattomalla vesiasemalla, joka käyttää multimediasuodatinta + ultrasuodatusta + kaksivaiheista käänteisosmoosia + EDI-prosessia tuottamaan lisävettä 2 sarjaa varten. 75t/h keskilämpötila ja keskipaine (3.82Mpa, 450°C) CFB-kattilayksiköt. Käsitellyn veden laatu käsittelyn jälkeen täyttää GB/T 12145-2016 vaatimukset.

 • 晨鸣纸业 副本
  Kierrätetyn veden uudelleenkäyttö - Chenming Groupin kierrätysveden kierrätys EPC-projekti

  Kapasiteetilla 110000m³/d se on Kiinan paperiteollisuuden suurin vedenkierrätysprojekti, jonka talteenottoaste on yli 70 %, vedenkulutus 19.04 milj. m³/v ja jätevesipäästöjen vähennys 19.04 milj. m³/v.

 • 蒙西工业园 副本
  Zero Discharge - Mengxi Industrial Parkin jätevedenkäsittely ja nollapäästöprojekti

  Mengxin teollisuuspuiston suunniteltu kokonaispinta-ala on 140 XNUMX ㎡. Paikallisen ympäristönsuojeluviraston pyynnöstä puiston jätevedenpuhdistamon jätevedet tulee käyttää uudelleen, mutta ei tyhjentää, ja väkevöity suolaliuos haihdutettava, mutta ei poistettava. HNAC ja sen tytäryhtiö Grant toimittivat jätevesien edistykselliset käsittely- ja nollapurkausratkaisut projektiin.

 • 苏银工业园
  Yinchuan Suyinin teollisuuspuiston kierrätetty veden uudelleenkäyttöprojekti

  Hanke, jonka mittakaava on 12,500 XNUMX m³/d, käyttää ultrasuodatusta + kaksivaiheista käänteisosmoosia + MVR-haihdutusta ja kiteyttämistä pääprosessina jätevedenpuhdistamon peräosan regeneroimiseksi. Käsittelyn jälkeen veden laatu saavuttaa maanpinnan III tason.

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat