EN
kaikki kategoriat

Energian varastointijärjestelmäratkaisu

Etusivu>Tuotteiden toimittaja>Energian varastointijärjestelmäratkaisu

1
2
3
4
5
6
Energian varastointijärjestelmäratkaisu
Energian varastointijärjestelmäratkaisu
Energian varastointijärjestelmäratkaisu
Energian varastointijärjestelmäratkaisu
Energian varastointijärjestelmäratkaisu
Energian varastointijärjestelmäratkaisu

Energian varastointijärjestelmäratkaisu


HNAC voi toimittaa energian varastointituotteita, jotka sisältävät integroidun optisen varastointikoneen, energian varastointimuuntimen ja laatikkotyyppisen energian varastoinnin:

1. Integroitu optinen tallennuskone: Integroitu optinen tallennuskone on laite, joka on kytketty aurinkosähköjärjestelmään, akkujärjestelmään ja verkkoon (ja/tai kuormaan) sähköenergian muuntamiseksi. Se voi ohjata aurinkosähköpurkausprosessia ja akun lataus- ja purkuprosessia. Suorittamalla AC-DC muunnoksen se voi syöttää vaihtovirtaa suoraan ilman sähköverkkoa.

2. Energian varastointimuunnin: Sähkökemiallisessa energian varastointijärjestelmässä, joka on laite, joka on kytketty akkujärjestelmän ja verkon (ja/tai kuorman) väliin sähköenergian kaksisuuntaisen muuntamisen toteuttamiseksi. Se voi ohjata akun lataus- ja purkuprosessia ja suorittaa AC-DC-muunnoksen. Se voi myös syöttää virtaa suoraan vaihtovirtakuormaan.

Edellä mainituissa kahdessa laitteessa pieniä energian varastointituotteita voidaan soveltaa skenaarioihin, kuten kodin virtalähteeseen, kenttävirtalähteeseen ja tietoliikenteen tukiasemiin, ja suuria ja keskikokoisia energian varastointituotteita voidaan soveltaa skenaarioihin, kuten tuotantopuolen energiaan. varastointi, verkkopuolen energian varastointi ja mikroverkkoenergian varastointi.

3. Laatikkotyyppinen energian varastointi: Tuotteen edistämistä ja soveltamista varten on kehitetty neljä PCS-standardituotetta, joissa on kontti, neljä PCS-tehostinintegroitua ohjaamon standardituotetta sekä muita PCS-laatikkotyyppisiä energian varastointituotteita ja laatikkomaisia ​​energian varastointijärjestelmiä voidaan muokata ja kehittää. Energian varastointijärjestelmä voidaan räätälöidä ja suunnitella käyttäjien erilaisten tarpeiden mukaan. Se voi täyttää erilaisten skenaarioiden ja eri kapasiteetin vaatimukset, kuten huippuparranajo / taajuusmodulaatio, monitehoinen mikroverkkojärjestelmä ja nopeasti katkaistava varavirtalähde.

Lähetä kysely
Product Introduction

Kolmen suuren energian varastointituotteiden luokan ominaisuuksia ovat integroidut optiset varastointikoneet, energian varastointimuuntimet ja laatikkotyyppiset energian varastointilaitteet:

1. Integroitu optinen tallennuskone:
V. Integroitu ratkaisu tukee kuormien, akkujen, sähköverkkojen, dieselgeneraattoreiden ja aurinkosähkön samanaikaista pääsyä;
B. Integroitu EMS-toiminto, virtalähde on turvallinen ja vakaa, ja uuden energian käyttöaste on maksimoitu;
C. Saumaton vaihtaminen verkkoon ja off-grid -tilojen välillä, keskeytymätön kuorman syöttö;
D. Täydellinen suojatoiminto, joka suojaa all-in-one-konetta ja akkua;
E. Joustava tuki litiumakuille ja lyijyakuille
F. Aurinkosähköohjainta voidaan laajentaa aurinkosähkökapasiteetin joustavan konfiguroinnin helpottamiseksi

2. Energian varastointimuunnin:
A. Älykkäillä loistehon kompensoinnilla ja harmonisilla kompensaatiotoiminnoilla parannat tehokkaasti sähköverkon laatua;
B. Saaresuojauksella ja pienjänniteajotoiminnolla (voidaan asettaa);
C. Älykäs eteen- ja taaksepäin käyttö järjestelmän luotettavuuden parantamiseksi;
D. DSP-suunnittelu toteuttaa energian varastointimuunninmoduulin täysin digitaalisen ohjauksen;
E. Useita turvasuojauksia, AC- ja DC-yli- ja alijännitesuoja, oikosulkusuojaus;
F. Ottaa käyttöön edistynyt aktiivisen tehokertoimen korjaustekniikka vähentääksesi yliaaltojen häiriöitä sähköverkkoon;
G. Sillä on puoliaaltokuormituskyky ja hyvä kuormituskyky.

3. Laatikkotyyppinen energian varastointi:
A. Muokattava suunnittelu vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​tarpeita;
B. Kolmitason BMS-järjestelmän arkkitehtuuri, turvallinen ja luotettava;
C. Korkea järjestelmän integrointi, integroitu akkujärjestelmä, PCS, energianhallintajärjestelmä, lämpötilan valvontajärjestelmä, palontorjuntajärjestelmä, kulunvalvontajärjestelmä jne.;
D. Mukaan lukien eristetty tyyppi ja ei-eristetty tyyppi;
E. Millisekuntikytkentää voidaan käyttää tärkeiden laitteiden varavirtalähteenä;
F. Siinä on täydelliset viestintä-, valvonta-, hallinta-, ohjaus-, varhaisvaroitus- ja suojaustoiminnot, jatkuva jatkuva ja turvallinen toiminta, järjestelmän toimintatilan havaitseminen isäntätietokoneen kautta, täydelliset data-analyysiominaisuudet ja hätävirtalähdetoiminnot.

1
2
3
4
5
6
TUTKIMUS
Liittyvät tuotteet